Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Virusos torogyulladasnak art...

Virusos torogyulladasnak art ha palinkat iszom? Esetleg segit is? nem sokat csak egy felest

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Tapasztalat: ne egy felest igyál, hanem többször keveset, épp csak önts egy "köpetnyit" a szádba és lassan nyeld le.

Alkohol, így fertőtlenít, a családunkban bevált ( pedig nem vagyunk alkoholisták, én pl. még a szagát is utálom, de jobb, mint a gyógyszer).

2011. febr. 8. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
A torokgyulladásodnak nem árt, csak a májadnak. Főleg ha gyógyszerre iszol.
2011. febr. 8. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem árt a májadnak, ha csak az ajánlott kortyocskákat iszod 1-2 napig.

Persze ekkor felesleges a gyógyszer.

2011. febr. 8. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
nem árt, de inkább öblögess vele, de legjobb, ha keversz bele egy kis erőspaprikát. elég brutális, de használ.
2011. febr. 8. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyapám 96 éves és mindig azt mondja, ha fáj a torkom, hogy kortyolgassak mézes pálinkát, mert az az igazi gyógyszer.

Nekem ez eddig mindig bevált, de a gyógyszer fölösleges ilyenkor. Az öreg is full egészséges, pedig minden reggelt mézessel kezd(de ezzel be is fejezi az ivást, kivéve, ha koccint vkivel), és soha semmilyen gyógyszert nem szed, fájdalomcsillapítót is csak életében kétszer vett be.

2011. febr. 8. 21:00
 6/6 A kérdező kommentje:
nah koszonom szepen a valaszokat. a paracetamol tartalmu gyogyszer miatt nem mertem meg kiprobalni
2011. febr. 9. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!