Most a szivemmel van baj, vagy pedig kimerültség okozza? Forduljak orvoshoz?
Még január közepén elájultam a munkahelyem. Kollégáim szerint 5-10 percig feküdtem mozdulatlanul, és mikor magamhoz tértem annyira szédültem fekve is. Mikor székre ültettek fogtak hogy, ne hogy ledőljek róla. Nem tudjuk hogy mitől lettem rosszul, mivel a cukrom és a vérnyomásom is jó volt. Cukor asszem 4, nem tudom már mennyi volt, a vérnyomásom 126/65. Úgy lettem jobban hogy cukros vizet kellett innom.
Viszont mostanában egyre sűrűbben érzek szédülést. Illetve már lassan egy hete tapasztalok mellkasi fájdalmat. Van mikor egyhe, van mikor szúró, nyomó érzés. Mellé szédülés hányinger társul néha, hol melegem van, hol fázok. Illetve néha mellkasi fájdalom mellé társul a bal felkarom fájása is. A vérnyomásom pedig 100-105 között ingadozik, a pulzus szám pedig 55-45 (120/65 volt nekem régebben).
Gyárban dolgozom, 12ora 3/3 műszak, nappalos/éjszakás. Utazás oda-vissza 4ora. 23 éves lány vagyok.
Mindenképpen menj orvoshoz. Én kb.26 voltam, mikor szédelegtem, semmi nem volt jó, és a végén elküldtek egy nyaki röntgenre, ahol kiderült, hogy a korom ellenére az egyik nyakcsigolyámnál kopás volt. Az meg külön szerencsének számított, hogy a reumatológus lelkiismeretes volt, mert javasolta, hogy kérjek pajzsmirigy vizsgálatra beutalót. Ott az is kiderült, hogy túlműködött a pajzsmirigyem.
A három műszakos munkarend ki tudja készíteni az embert.
És 2 hónapja nem mentél el orvoshoz??
Anyám....
Köszönöm a válaszokat.
Nem hívtak mentőt, haza vittettek taxival.
Az ügyeletes orvos azt mondta hogy semmi bajom, menjek haza.
Háziorvos sem talált semmit, de belgyógyászatra nem akar küldeni.
Persze, van ebédlő ahova át szoktam járni. Napi 2-3 liter vizet megiszom.
Hétfőn a háziorvoshoz hogy adjon beutalot a belgyógyászatra.
Bocsánat hétfőn megyek vissza a háziorvoshoz hogy adjon beutalot a belgyógyászatra.
Illetve aludni 5-6 órákat alszom mikor dolgozom ( van mikor kevesebbet) amikor pihenő idő van akkor 8-10 órát alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!