Stressz miatti fogyás, vagy más?
Figyelt kérdés
Kb. másfél hónapja kezdődött, hogy bármennyit eszem, nem tudok hízni egy grammot sem, sőt ha nem eszek sokat, még fogyok is. Más tünetem nem igazán van, csak ezen kívül borzasztó idegfeszültség. Egyrészt voltak az életemben stresszes dolgok mostanában, másrészt emiatt is nagyon ideges vagyok. Fáradtabbnak nem érzem magam, inkább meg6jobban fel vagyok pörögve. Máskor is előfordult már az elmúlt 4 évben, hogy idegi alapon fogytam, de az 1-2 hétig tartott. Voltam vérvételen is, jó volt minden.
A bosszantó csak az, hogy máskor ha annyit eszek, mint most, könnyen hízom, most meg szinte semmi. Gyakran van székletem is,de nem megy a hasam vagy ilyesmi.
Ennek tényleg lehet a stressz az oka? Hogyan vehetnék véget ennek?
18L
2022. márc. 14. 09:13
1/2 anonim válasza:
Laktóz, tejfehérje, glutén - így első körben.
2/2 Senior Séf válasza:
Kortizolszintet is néztek a laborban? Mert a tüneteid alapján mellékvese diszfunkcióra lehet gyanakodni. Ami persze magával rántja a "szentháromság" másik tagját, a pajzsmirigyet is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!