Ha megmondom, hogy allergiás vagyok egy gyógyszerre, kapok másikat?
#10: Az elég nagy baj, hogy drága, ugyanis ebben a csodás országban egyáltalán élelmiszert venni is nehéz, úgyhogy k.rvára elég érv. Az orvos helyében felírnék vmi olcsót, csak szedje a szerencsétlen, tökmindegy mit, de jobb, mintha ki sem tudná váltani.
Ezt a gyógyszercsaládot egyébként az ázsiaiaknak részére fejlesztették ki valamikor a 80-as évek végén / 90-es évek elején, mert őrájuk életveszélyesek lehetnek az ACE-gátlók, így csak a modern csodát szedhetik. Én európai vagyok, nálam ez a veszély nem áll fenn. Európai szintű gyógyszert, vagyis ACE-gátlót szeretnék, mint mindenki más Európában.
Miért nem lehet azt mondani, hogy félsz a mellékhatásoktól vagy simán kérni, hogy mást szeretnél kipróbálni?
Ha most allergiát hazudsz az örökre a dokumentációdban marad, ha a jövőben valamiért mégis szükség lehet rá, nem adhatnak.
Illetve tök olcsó generikumok vannak, az nem lehet ok, némelyik már szinte gyanús. :D
"Ha most allergiát hazudsz az örökre a dokumentációdban marad, ha a jövőben valamiért mégis szükség lehet rá, nem adhatnak."
Majd helyettesítik mással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!