Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez a sok összeesés és halál...

Ez a sok összeesés és halál egészséges embereknél mostanában mitől lehet?

Figyelt kérdés
A vírustól? Az oltástól? Vagy csak én gondolom túl, és eddig is voltak ilyen esetek? Kommentben teszek be pár cikket. Ezt nem egy oltás ellenes kérdés, nem vitát akarok, hanem tényleg érdekel mások véleménye, mert nekem fura ez, hogy ennyire sok ilyen eset van mostanában. Szerintetek?
2022. febr. 18. 13:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez azért van, mert ezek az emberek energiaitalt isznak, kávéznak, sok húst esznek ami már genetikailag módosított állatokból származik, nem véletlen van GMO-mentesként valamire ráírva, a tojás is mérgezett, a banán-t nitrittel permetelik. Nem véletlen miért van bio banán. Mindennek van oka.
2022. febr. 20. 10:58
 32/34 A kérdező kommentje:
Én is kávézok, eszek húst, tojást, sima banánt, mégsem haltam meg 25 évesen. Nyilván ebbe bele lehet kötni, nekem nincs alapbetegségem stb, de akkoris sokkal többen esnek össze mint régen.
2022. febr. 20. 13:07
 33/34 anonim ***** válasza:

32-esre: Igen, de pl. te megiszol-e egy ültő helyedben 2 liter bomba energiaitalt? Mert pl. az egyik focista haverom ezt csinálja, igaz még él, de ki tudja meddig...

[link]

2022. febr. 21. 15:31
 34/34 anonim ***** válasza:

31.

Főleg kávé származik genetikailag módosított állatokból...

Amúgy melyik állatok is vannak genetikailag módosítva a haszonállatok közül?

2022. febr. 21. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!