Ez a sok összeesés és halál egészséges embereknél mostanában mitől lehet?
Figyelt kérdés
A vírustól? Az oltástól? Vagy csak én gondolom túl, és eddig is voltak ilyen esetek? Kommentben teszek be pár cikket. Ezt nem egy oltás ellenes kérdés, nem vitát akarok, hanem tényleg érdekel mások véleménye, mert nekem fura ez, hogy ennyire sok ilyen eset van mostanában. Szerintetek?2022. febr. 18. 13:19
21/34 anonim válasza:
Amúgy a szomszédom mondta, aki 65 éves, hogy a COVID miatti oltástól 12 haverjából 10 meghalt sztroke-ban, beadás után 1 hónapon belül. Úgyhogy ez le van tudva, sztroke és kész, be sem mondják a TV-ben és aki ráfogja az oltásra, azt deportálják.
22/34 anonim válasza:
21 ez érdekes, én egy ilyen esetről sem tudok, pedig kb az összes ismerősöm es családja oltva van.
23/34 anonim válasza:
22-es akkor ez csak érdekes egybeesés, de mindenesetre be van szarva a szomszéd, az biztos. Update Norbi is most vallotta be, hogy a COVID szuritól kapta a sztroke-ot, csak nem ismerik be az orvosok.
24/34 anonim válasza:
És honnan veszed, hogy egészségesek voltak? Hogy te (vagy ők) úgy tudták? Az nem elég.
25/34 anonim válasza:
24-es úgy hogy most feltűnően sok sztroke-ról hallani meg összeesésről, régen nem volt ilyen. Gondolom sok embernek feltűnik, mint pl. a kérdezőnek, de van sok strucc ember is...
26/34 anonim válasza:
25
És ebből miért következik, hogy:
- régebben is pont ugyanannyi volt csak az egészséges, mint most? (lehet, hogy több)
- régebben is pont ugyanolyan arányban tudósítottak a stroke-okról, mint most? (lehet, hogy kevésbé)
- régebben is pont ugyanolyan eséllyel vettetek észre egy ilyen hírt, mint most? (lehet, hogy akkor nem találtátok ilyen érdekesnek)
27/34 anonim válasza:
26-os régen nem mondtak ilyet a szomszédok, azért. Most mindenki állandóan beteg, pl. gyerekek érzékenyek a frontra, krupp betegség, ami a tv-ben is volt. Na ezen halálra röhögtem magam, hogy új betegséget talált ki az orvostudomány. Régen ilyen sem volt.
28/34 anonim válasza:
Régen nem volt ennyire szennyezett a levegő, nem ettünk ennyi sz*rt össze, stb. Amúgy én a covid előtt is frontérzékeny voltan szóval ez sem olyan újkeletű dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!