Téged mennyire készít ki a telihold?
semennyire
valamit érezni szoktam
nagyon
Senkit sem visel meg, ez placebo náluk.
A Nap hátulról telibe süti a Holdat, ennyi. Remélem mindjárt jön a gravitációs zseni, aki felhomályosít minket, hogy a teliholdnak nagyobb a gravitációs ereje és ezt érezzük.
5# ez hatalmas tévedés.
Engem minden hónapban megvisel, hol nagyon, hol mégjobban.
Most azért indítottam a kérdést mert (újból) megbizonyosodtam afelől hogy a tüneteimet a telihold okozza.
De nem baj ha nem hiszel benne. Kívánom hogy soha ne tapasztald meg!
6.
Na és mivel magyarázod? Mivel az gondolom világos, hogy egy mindössze darab fizikai paramétere változik meg, a látszólagos fényessége kb -13 magnitúdóra változik, de ha lehúzzuk a redőnyt még arról sem szerzünk tudomást.
Van néhány tippem de azt hittem hogy ez gyakoribb és bíztam benne hogy esetleg meg lehet beszélni hogy ki mit tapasztal és mit tud róla.
Most meglepődtem mert több tüntettel jelentkezőre számítottam, habár nem tudom hányan olvasták.
Kezdem azt hinni hogy valami fura lény vagyok.
Tisztán, a dátum ismerete nélkül 3 nappal telihold előtt jönnek a tünetek és lassan múlnak.
Konkrét, jól meghatározható tünetek.
Ja, éppen akartam írni, hogy meggyőző szavazat csak 1 volt.
Mik ezek a tünetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!