Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Antidepresszáns helyett...

Antidepresszáns helyett milyen alternatíva van, ami legalább fél napig hatásos?

Figyelt kérdés

Folyamatosan szednem kellene, de a mellékhatások miatt nem kezdtem el.

Viszont nem is érzem azt, hogy mindig szükségem lenne rá, csak heti 1 alkalommal leginkább. A lényeg hogy feldobott (le..arom) hangulatba kerüljek.

Köszönöm a konkrét, kérdésemre érkező válaszokat!

2022. jan. 10. 07:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan. Ha szedni kellene, akkor szedd. Nem mindenkinél jelentkezik mellekhatas, pl nálam se volt. 6 hónapig szedtem összesen úgy, hogy a második három hónap leszoktatas volt lassan csökkenő adagokkal.

A feldobott, meg lexarom állapot se normális, ne az legyen a cél, hanem a jól érzem magam a bőrömben, boldog vagyok.

Sport sokat tud segíteni, hiszen természetes endorphint termel. Ha találsz magadnak hobbyt, amit élvezem, szintén. Tanulásban vagy munkában sikerelmenyekre koncentrálni, akármilyen kicsi is, értékelni.

2022. jan. 10. 07:35
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

" a mellékhatások miatt nem kezdtem el."

Ha el sem kezdted szedni, akkor honnan tudod, hogy nálad jelentkeznek-e a mellékhatások?

2022. jan. 10. 08:20
 3/8 A kérdező kommentje:
A pszichológus mondta, hogy az elején előfordulhat, másrészt eleve nem túl sok jót írnak a vegyületről, ami benne van.
2022. jan. 10. 08:35
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Igen, elofordulhat. A paracetamolnak is vannak mellekhatasai, de 1000 emberből egynél jelentkezik.
2022. jan. 10. 08:59
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

1. Pszichológus nem ír fel gyógyszert.

2. Az AD-től rohadtul nem feldobott leszel, egyáltalán nem erre való.

3. Nem fél nap alatt és nem is fél napig hat, ergo a kérdésed is értelmetlen.

Bizonyára felelős döntést hoztál, ha nagyjából mindent rosszul tudsz a témában.

2022. jan. 10. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Jó lenne a Valeriana relax (nem a sima, mert az inkább altat), ezt nyugodtan szedheted napi 3x1-et, és egész napra jó közérzeted lesz, enyhe,nem lehet hozzászokni sem. De ne csak egy héten egyszer szedjed, az nem ér semmit.
2022. jan. 11. 15:18
 7/8 A kérdező kommentje:

5#

1. Nem mondtam, hogy felírta!

3. Nem írtam, hogy fél napig szedném! "Folyamatosan szednem kellene,..."

Biztos alaposan elolvastad amit írtam, ha nagyjából minden pontod hibás volt!

2022. jan. 11. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Ezt te írtad: "ami legalább fél napig hatásos". Ebből meg egyenesen következik, hogy előtte vennéd be, ez pedig a nyugtató. (Olyan gyógyszer ugyanis nincs, amit előtte 2 hónappal veszünk be, vagy 2 hónapig szedünk, hogy aztán a jövőben egy meghatározott napon 12 órát legyünk pontosan jól.)
2022. jan. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!