Alacsony vérnyomással élők! Van olyan alternatíva, ami nektek segít helyreállítani a vérnyomást?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok, vékony testalkatú, így hát alacsony a vérnyomásom főleg reggelente/délelőtt. Kb 100/70 valahányas értékeim szoktak lenni, tehát szerencsére annyira nem vészes, de engem mégis néha zavar. Fáradékonyabb vagyok, ásítozom, de a legrosszabb a szédülés ilyenkor. Voltam vérképen, nem vagyok vashiányos meg úgy semmi nem tért el szerencsére.
Most próbálok jóval több folyadékot inni, mert az néha beállítja. A kávéval az a gondom - soha többet - imádom az ízét, de nem a vérnyomásom emeli meg, hanem a pulzusom, ami alapból is magasabb ha alacsony a vérnyomás, tehát volt hogy rosszul lettem tőle nem egyszer. Úgyhogy azt hanyagolnám :D Nektek van még bármi olyan módszer, ami segít?
Köszönöm, szép napot!
Talán kezdjük azzal, hogy ez nem alacsony vérnyomás, hanem teljesen jó. Úgyhogy az első 5 válasz kilőve.
Én másra gyanakodnék, lehet pl vércukor (keveset eszel, vékony vagy), kevés folyadék bevitele, kevés alvás, stressz stb.
Vékony fiatal nő vagy, neked ez egyáltalán nem alacsony vérnyomás.
"Fáradékonyabb vagyok, ásítozom, de a legrosszabb a szédülés ilyenkor."
Több sport (lehetőleg friss levegőn, pl. erdő, park, ha teheted), koffeinmentes kávé, inkább tea. Sokan ajánlják a meditálást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!