Milyen koffein alternatíva létezik?
Ja persze. Ha 20 éves vagy és most kezdtél el kávézni akkor lehet, hogy nem, bár hihetetlen számomra, hogy jól számolsz és ennyi koffeint te beviszel. Mivel viszel be ennyit egyáltalán ? Csak Mert egy jó erős fekete kávé 80 mg-nál nem tartalmaz több koffeint.
Én megiszok ennyit az 100 %, de én már vagy 20 éve kávézok. Ha későn iszom akkor aludni nem tudok, ha orvoshoz megyek, előtte benyomok vagy 3at és ez meg is mutatkozik a pulzusszámon, ugyanis ez a mennyiség majdnem már egy teljes napi adagja a szervezetemnek, a legfelső-határ és erre még rá iszok a nap folyamán. Na de én már felvagyok vele töltődve, te viszont nem hinném. Szal valamit elnézel, elszámolsz te , az tuti biztos.
Olyan alternatíva létezik, hogy veszel a cikória kávéd helyett egy zacskó igazi kávét , mert amit te iszol az nem az.
Hadd kérdezzem már meg , óránként neked van időd arra, hogy igyál egy pohár kávét (?) nem hiszem. 10-11 pohár méregerős fekete kávét kellene meginnod , hogy a 8-900 mg kijöjjön. Tablettába, de semmilyen formában ezt nem tudom elképzelni és elhinni sem.
Nem kávézom.
Naturland koffein tablettát szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!