Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez meg normalis testho vagy...

Ez meg normalis testho vagy mar keszuljek a lazra?

Figyelt kérdés

Par oraja kezdtem erezni, hogy melegszik a hatam-derekam, mintha izzadni keszulne. Megmertem a lazamat es 36,8-at mutatott. Ejszaka egesz sokat kint voltam az udvaron, sok cigit el is szivtam. Fazni nem faztam, bar lenge ruhaban voltam, leizzadni sem izzadtam le ami rasegitene a megfazasra. Alkoholt nem ittam, ami kimelegitett volna. Mas bajom nincs, nem kapar a torkom, nem erzem, hogy kezdodne barmilyen megfazas, de aggaszt ez a testho.

24/L

2022. jan. 1. 21:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Alul voltam lengeben, rovidnadrag harisnya kombo, felul volt rajtam telikabat a pulcsi alatt, meg bakancsban voltam egesz este.
2022. jan. 1. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nem gond,ma nekem is 36,7volt.
2022. jan. 1. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális testhő, majd 37,5-nél kezdj aggódni.
2022. jan. 1. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. Teljesen.

37-38 között beszélünk hőemelkedésről. Láz 38 felett.

A testhőmérsékletre több minden hatással van. Egyrészt van egy természetes napi ingadozása. A női test egyes folyamatai is okozhatnak hőemelkedést.

De sok egyéb dolog is, amelyeknek nincs köze betegséghez.

38 fölött sem aggódni kell, hanem csillapítani. De csak annyira, hogy alá menjen. Teljesen visszanyomni nem szabad. Gyógyító folyamat része.

2022. jan. 1. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!