Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan "keszuljek" fel egy...

Hogyan "keszuljek" fel egy tomesre?

Figyelt kérdés
Sajnos egy rossz elmeny miatt rettenetesen felek a fogorvostol. A fogaim nagyon rossz allapotba kerultek mert nem fejezte be a kezelest. 2 Eve voltam utoljara fogorvosnal. Kertunk haziorvostol 1mg frontint. 2 mg tervezek bevenni, az talan kiut. SOTE szentkiralyi 47 fogaszatra szeretnek menni. (ITT voltam 2 Eve de nem tudta megcsinalni annyira feltem, nagyon kedves fiatal holgy volt)
2017. ápr. 24. 20:39
 1/6 A kérdező kommentje:

Ui. Hallgathatok zenet a kezeles alatt? Hogy Meg veletlenul se haljam a furo hangjat?

Ha 2x adja be az erzestelenitot jobban zsibbad?

2017. ápr. 24. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:

egy érzéstelenitővel se fog fájni.

Zenét hallgathatsz. anélkül el se kezdek kezelést. Amúgy ha fullra feltekered a hangerőt is fogod hallani a fúrót igaz minimálisan.

2017. ápr. 25. 07:21
 3/6 szamo77db ***** válasza:
A fúrót mindenképp hallani fogod!
2017. ápr. 26. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia :) nekem tavaly életemben először kellett tömni fogamat, de egyszerre 3-at is. Szinten a szentkiralyiba mentem, napokkal előtte idegeskedtem. Mondjuk nekem tűfőbiám van és attól rettegtem.

Annyira féltem, hogy úgy éreztem, meghalok. Mikor a fecskendőt készítette elő, nem sok tartott vissza attól, hogy kimeneküljek, aztán végülis rákérdeztem, hogy nem lehetne-e érzéstelenítés nélkül. Nagyon ellenkezett, mondván, hogy mélyek a lyukak és rettenetesen fog fájni. De én tartottam magam ahhoz, hogy nem kérek injekciót.

Az első fognál kb semmit se éreztem, max olyan volt, mint a fogkőlszedés. Másik kettőnél rendesen belenyillalt a fájdalom, fú, az rossz volt. Ráadásul két szomszédos fog volt lyukas és a kettő között, ezért beleállított egy fémlapot a két fog közé, hogy a peremeket rendesen fel tudja építeni. Mint a penge, úgy vájódott bele az ínyembe az a vékony fémlemez, verzett is. P

Nos. Ezzel az írással csak oda akarok kilyukadni, hogy nekem iszonyatosan alacsony a fájdalomküszöböm és ezeket a beavatkozásokat még érzéstelenítés nélkül is kibírnám. A fúró hangja valóban rossz, de az csak egy hanghatás, mint a villámlás után a dörgés, az se bánt. Szóval a hangtól ne tarts.

Illetve ha kapsz érzéstelenitőt (nagy eséllyel fogsz), az ég vilagon semmit se fogsz érezni az egészből. Csak egy hangot hallasz... Nem kellemes hang, de túl lehet élni... Még érzéstelenítés nélkül is :)

Mikor mész?

2017. ápr. 28. 01:11
 5/6 anonim válasza:
Gunagriha?
2017. ápr. 28. 19:57
 6/6 szamo77db ***** válasza:
Ha elegendő érzéstelenítőt kapsz a megfelelő helyre, akkor nem fog fájni!
2017. ápr. 29. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!