Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi a teendő covid gyanú esetén?

Mi a teendő covid gyanú esetén?

Figyelt kérdés

Kedden volt egy enyhe hőemelkedésem (37,4), majd éjjel leizzadtam csuromvizesre láz nélkül, ruhát kellett cserélni.

Tegnap vettem észre hogy nem érzem az ételek ízét, illetve hogy a szagok esetén nem mindennek érzem a szagát. Pl. krémek szagát nem, de az ecet szagot érzem.

Enyhe torokkaparás, bedugult orr.

Nincs hőemelkedésem, 1-2-t köhincsélek, de nem vészes. Ma reggel kicsit fura érzést érzek a hátamban, feszülést, nem fáj, de kicsit fura.

Szóval összeségében nem vagyok rosszul.

Oxigénszaturációm: 97-99 között mozog.

Vettem egy covid gyorstesztet, ma megcsinálom. Pozítiv esetén mi a teendő, orvoshoz kell fordulni?

2021. dec. 31. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:
ha még nem csináltad meg a tesztet, tedd el rosszabb napokra, hívd a háziorvost, szól a mentőknek, felhívnak, behívnak tesztre, ha pozitív, elmondják a továbbiakat.
2021. dec. 31. 10:08
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Pont ez a notórius nevetséges covidkutatás okozza ezt az egész cirkuszt. Más években azonnal letudnád azzal, hogy bekaptad a megfázást/influenzát. Most meg végigszagolgatod a lakást minek mennyire érzed az illatát. Nevetséges.
2021. dec. 31. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Oltást megkaptad!
2022. jan. 3. 09:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!