Miért vagyok nagyon rosszul evés után, ha a laborok és a terheléses tesztek kiválóak?
Sziasztok!
26/F - 178cm magas, ~82 kg
Bármikor amikor eszek/iszok, legkésőbb rá fél órára eszméletlen rosszullétem van. Csíp a bőröm, fáj a fejem, ködösek a gondolataim (mintha elbutulnék). Kiszáradtnak érzem magam.
Nagyon rossz, mert már a víz ivása is néha kiváltja az érzést. A laborjaim (kb 4 havonta járok) kiválóak - hormonjaimat is beleértve - voltam allergiavizsgálaton, minden negatív. Terheléses cukorteszt és inzulinrezisztencia is negatív.
A rosszullétek fokozódnak, amikor fáj a belem. Ilyenkor úgy érzem, mintha mindenhol gyulladásban lenne. Vannak időszakok, amikor ez enyhül, ilyenkor a fenti tüneteim sem annyira vészesek, de sose múlnak el. Rengeteg orvosnál voltam, semmi diagnózis, pedig már meg is tükröztek, hátha..
Étkezésem alapvető és változatos. Kerülöm a feldolgozott és cukros ételeket, de azért be be csúszik (ilyenkor rosszabbul is vagyok)
Vannak esték, amikor erős szívdobogás is társul mindehez és pánikrohamok. Teljesen úgy érzem, mintha valami komoly baj lenne, de akárhány helyen voltam, sehol egy válasz, immár 8 éve.
Ha valakinek lenne ötlete, hálás lennek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!