Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kb négy napja 38 fokos lázroha...

Kb négy napja 38 fokos lázrohamok, amit csak lázcsillapító szüntet meg pár órákra, kovid teszt negatív, csökkent étvágy, néha hányinger, 110 körüli nyugalmi pulzus, esténként izzadás, ritkán köhögés mit tennétek?

Figyelt kérdés

Izom, és izületi fájdalmak voltak / láz előhozza néha.

Házi vajákolások nem jöttek be, mindent próbáltam már, gyógyteákat, fokhagymát, gyömbért, almaecetet, egyedül a szegfűszeg csökkenti az enyhe alkalomszerű hányingert.

4-5 óránként öntöm magamba az ACC longot, az Aspirint az Algopyrint a Kataflamot.

Tegnap fél nap gyógyszermentesség után próbáltam berúgni is, de szerintem szar volt a bor, örültem, hogy kiment a hatása, semmin nem segített!

Hagyjatok az orvossal, mert egyrészt nincs háziorvosom,

(15 éve volt vidéken szerintem már meghalt) másrészt egy régi patikát vettem meg még tíz éve, az összes papírmunkát otthagyták kartonozva hónapokra évekre lebontva, láttam mi megy...

A párommal szinte napszakra megegyeznek a tüneteink, egyszerre lázasodunk be, egyszerre lesz hányingerünk stb.

Neki előfordulnak köhögési rohamai, de a levegő hőmérsékletváltozástól csak amikor hazaér és max fél óráig tart nála, nálam elenyésző, váladék átlátszó.

Exem háziorvosa vidéken se ér egy forintot se, csak mentőt tud küldeni :D

Tipp / ötlet?

Tea méz, meg ki kell feküdni?

Aztán ha 5 nap múlva sincs változás akkor érdemes aggódni?

2021. dec. 16. 19:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem ide akartad, kérdező. :)
2022. jan. 26. 08:59
 22/22 A kérdező kommentje:

Így van, nem ide akartam :)

Másnak kérdésbe, hogy tanuljanak belőle.

2022. jan. 26. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!