Elfelejtettem,hogy ittam kávét és bevettem egy lázcsillapítót. Lehet bajom?
Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 16:32
1/9 anonim válasza:
Mi köze egymáshoz ennek a 2 dolognak?
2/9 anonim válasza:
A fájdalomcsillapítónak az alkoholhoz van köze, nem a koffeinhez.
3/9 anonim válasza:
max annyi hogy nem szívódik fel mert kifosod egyből
5/9 anonim válasza:
Van olyan gyógyszer, amiben koffein és lázcsillapító is van, szóval no para.
6/9 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy a koffein felgyorsítja a fájdalomcsillapító hatását, ezért van, aki gyógyszer után iszik egy kis kávét. Hogy igaz-e, azt nem tudom.
Egyébként nem, semmi bajod nem lesz.
7/9 anonim válasza:
Talán ezzel a cikkel kapcsolatban kérdez a kérdező:
De ez egy 13 éves cikk, amely mindössze egy állatkísérletre hivatkozik, és máig kaphatók paracetamolt és koffeint kombináltan tartalmazó fájdalomcsillapítók.
Itt egy 2010-es cikk:
A konklúzió: Több vizsgálat eredményei alapján a két hatóanyag kombinációja hatásosabb fájdalomcsillapító, míg emelkedett májkárosító hatásra nincs bizonyíték ilyenkor.
8/9 anonim válasza:
Érezhető bajod nem lesz, de a mellékveséd nem fogja megköszönni neked.
9/9 anonim válasza:
Heteske! Te feltételezted, h a kérdező bármilyen cikket elolvasott a témában vagy utánanézett bárminek??? Nagyon kedves, jóindulatú ember lehetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!