Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » FONTOS! Milyen kényelmesen...

FONTOS! Milyen kényelmesen viselhető FÜLDUGÓKAT ajánlanátok? Mely nem fáj, nem kellemetlen, mikor a fülben van? Illetve ami a vékony fal miatt (sajnos irtó gyakran) átszűrődő szomszéd rendkívül zavaró dünnyögését teljesen megszünteti!

Figyelt kérdés

A narancssárga 3M-ről, és az Ohropax-ról jókat írtak...

De!

A 3M (mikor a fülbe helyezés utan visszaáll eredeti szélességére) a fülben kényelmetlen!

Plusz egyesek azt írják, hogy ebből a narancssárga 3M-ből _több_ különböző változat is van! Kérdés melyik a hatékony gügyögés kiszűrő?

Az Ohropax-ot pedig nem tudom hogyan lehet ÚGY a fülbe behelyezni, hogy az tenyleg kiszűrje a beszéd hangokat? Biztos vagyok benne, hogy én nem

használom jól, ezért kérdezek, hogy hogyan lehet RENDELTETÉSSZERŰEN a fülbe behelyezni?

(Az Ohropax, mivel jó drága, többször használható ugye? Illetve nektek nem lesznek ujjaitok furcsa tapintásúak az Ohropax fülbe-gyurmázása után?)

tegnap 21:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Tényleg elképesztően jó, és hihetetlenül nyugalmat árasztó lenne végre már úgy olvasni, hogy otthon a szobában ténylegesen csak én legyek a regénnyel egyedül - nem "hármasban" ott, ahol valójában csupán egyetlen ember van.
tegnap 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A Loop-ot sokan dícsérik, csak elég drága. (15-18 ezer) Én szilikon Milwaukeet vettem, még nem kellett hosszabb távon használni, de kényelmesnek tűnt. (5db kb 3000 ft)
tegnap 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egy alternatívát ajánlanák: ha hajlandó vagy kicsit többet költeni(mondjuk kb 20 ezret), akkor vehetsz akár egy aktív zajszürös fülhallgatót. A Soundcore Anker Life Q20 elég olcsó és elég jól kiszüri a háttérzajt.
tegnap 22:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Még az ilyen (viszonylag - nyilván nekem nem) gyenge dünnyögést is kiszűrné ez az aktív?

Második, neked is köszönet a tippért!

tegnap 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!