Kinek volt hasonló tünete?
Figyelt kérdés
Egy hètel ezelőtt megfàztam!àltalànos tüneteim voltak,(enyhe làz 37,2 ez volt a maximum, kicsit fàjt a torkom 2 napig,iszonyatos fejfàjàsal ès nyak fàjdalommal indult a betegsègem "1 napig fàjt a fejem meg a nyakam",fàradsàg èrzès,gyengesèg,stb)...utàna elkezdet fàjni a hàtam ès a mellkasom, igy hàt elmentem tüdőröntgenre, nincs a tüdővel semmi baj,rendesen müködik,nincs tüdőgyulladàs! De a mellkasom tovàbbra is fàj màr 6 napja! Kinek volt ilyen tapasztalata?
(2x Covid tesztem negativ lett.)
21F.
2021. dec. 15. 20:01
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki vàlaszàt! Sajnos engem is mindig lepontozznak,üzenem a (Nem hasznos ez a vàlasz klikkelőknek) hogy tőlük is vannak okosabbak! Akik Omikron fertőzèst írtak az èn betegsègemre azokat pontoztàk le! Lehet hogy a tv nem hírdete ki hogy itt van, attól mèg itt lesz :)))
2021. dec. 15. 22:13
12/13 anonim válasza:
#11 Am megkérdezhetem hogy ha hasznosnak ítélted a válaszainkat akkor te miért nem pontoztad fel őket?? (per pill 2 válasz is 0%-ra van pontozva.)
13/13 anonim válasza:
2es vagyok,mindenkit felpontoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!