Mi miatt tor ram ejszaka a nehezlegzes?
Par hete tart ez az egesz, komolyan nem ertem..
Altalaban sokaig fent vagyok, mint mondjuk most is, es mindig ilyenkor elkezd kaparni a torkom, ugy erzem, hogy feszit a polomnak a nyaka, mintha fojtogatnanak.
Mikozben alszok, nem kelek fel erre.
Altalaban ha ejszaka sokaig fent vagyok, akkor kattog az agyam a nap tortenesein, a stressz stb.
De ez okozhat ilyet?
Annyira megijedek ilyenkor, teljesen lever a viz, felek, hogy megfogok fulladni, illetve begorcsol a hasam, kepes vagyok a hasmenesig is elmenni. Van, hogy ehhez tarsul egy megmagyarazhatatlan fajdalom, ami a hatamban van, esetleg neha a torkomban.
Es csak akkor tortenik, ha itthon vagyok. Ha peldaul a paromnal, akkor semmi ilyesmi :(
A csaladommal is minden rendben, jo a kapcsolatunk.
Szerintetek ilyen levego parasito kis keszulek segitene valamit?
Vagy mit kellene tennem, hogy ezek elmuljanak?😭
Amikor ez tortenik, akkor felallok, setalok egy kicsit
Probalom elterelni a figyelmem, utana jobb lesz
Lehet valamilyen tudat alatti dolog?
Pánikbeteg vagy. Ezt támasztja alá az is, hogy ha a párodnál vagy akkor nincs ilyen.
Rám is mindig akkor jön a roham ha egyedül vagyok és agyalok.
Pedig sajnos előfordul,pláne ha egyedül vagy,hiszen írtad,hogy ha a barátodnál vagy akkor minden oké
Ejszaka meg ha nem tud aludni az ember és nem tudja magát elfoglalni akkor elég sok mindenen agyal
Én elmentem orvoshoz és kaptam egy szorongásoldót.
Így is előjön időnként, de sokkal-sokkal kevesebbszer mint azelőtt.
Nem érdemes kezeletlenül együtt élni vele, mert egyre durvább lesz.
Szimplan nem ertem ezt a stilust, a tobbiek olyan szepen meg tudtak fogalmazni a mondanivalojukat
Nem veletlenul tettem fel a kerdest, szerettem volna tobbet megtudni
Eszembe nem jutott volna a panikbetegseg, hiszen napkozben is er stressz, epp ezert meg sem fordult a fejemben, hogy az lenne. En rossz levegore gondoltam, vagy valami ilyesmire.
De utana fogok nezni ennek, koszonom szepen mindenkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!