Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet ez velem? Három...

Mitől lehet ez velem? Három napja megy a hasam, de nem gyakran?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon fura a szitum. Tegnap előtt reggel a semmiből arra keltem, hogy görcsöl alul. Elmentem wc-re és hát pépes volt a széklet. De egyszer mentem csak el aznap. Óvatosan ettem, pirítós, krumpli stb.

Másnap csaj délután kellett mennem, normálisabb állaga volt, meg is nyugodtam, tehát legalább összeállt már.

Ma annyit ettem, hogy reggel egy kefír pirítóssal, uzsira egy vegán tejberizs, délután 2 db melegszendó és egész nap nem volt ingerem. Amint hazaértem, rámjött és megint ment.. Nem értem szerintem semmi olyat nem ettem. Mert tegnap előttit még megértem, mert kínait ettem előtte ami elég hagymás, de ma semmi olyat. Lehet még diétásan kellett volna ennem? Kicsit meg vagyok ijedve, mi lehet a baj.

2021. nov. 18. 18:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem hasmenés. Valamelyik élelmiszer felszívódási zavart csinált. Ha sűrűbben élő fordul,és társul hozzá puffadás akkor lehet ibs-ed van.
2021. nov. 19. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!