Mindhárom covid oltást megkaptam akkor miért kell maszkot hordanom, miért zaklat a hatalom ezzel a *** maszkkal?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 17:48
21/30 anonim válasza:
Ne hordd, nem ellenőrzi senki. Simán az állam alá tolom vonaton, a kaller le se szarja.
23/30 anonim válasza:
Részemről próbálok mindent megtenni, kézfertőtlenítés, maszk(ffp2), mert semmi kedvem ezt a sz.rt elkapni, főleg nem a deltát.
5 perctől nézdd.
24/30 anonim válasza:
20-as
"súlyos kimenetelű is lehet bárkire"
Olvasd már el, mi volt feljebb. Oltassa be magát és/vagy hordjon maszkot, aki attól fél, hogy súlyos kimenetelű lesz rá. Ez nem az én dolgom, ennek semmi köze az én maszk (nem)viselésemhez!
Egyébként meg: hogyan gondolod, hogy egy olyan tömegközlekedési eszközön utazol, ami akár balesetezhet is és súlyos kimenetelű is lehet bárkire?
25/30 anonim válasza:
#23 Elkaptam a deltát. 3-4 nap hőemelkedés, semmi más tünet, jaj-jaj.
26/30 anonim válasza:
25. Mázlid volt és gondolom van 3 oltásod?!
27/30 anonim válasza:
#26 21 és 25-ös vagyok, nincs sehány oltásom, nem is lesz. Valszeg kétszer estám át, csak az első annyira gyenge volt, hogy a szaglás- és ízlelésvesztés miatt nem teszteltettem. Amúgy másodszorra is volt szaglásvesztés, csak elfelejtettem. De ezzel együtt valóban csak pár napig tartott, mivel szombaton betegedtem le, csak következő kedden teszteltek, aztán malmozhattam még 10 napot. Mint a legtöbb embernél. 21F
28/30 anonim válasza:
27. Akkor szerencséd volt, vagy enyhébb változatát kaptad el. Előbb utóbb el fogom kapni tudom, de eddig nekem bejött a maszk/kézmosás stb. De örülnék neki, ha enyhébb verziót sikerülne összeszednem.
29/30 anonim válasza:
#27 Miért lett volna szerencsém? A brutális indiai delta szupermutánst kaptam el, habár ezek a jelzők most az omikronra szálltak át. Gondolom a mai napig szentül hiszed, hogy 3 oltás nélkül (ami a Pfizer vezérig.-ga szerint sem elég már) csak isteni közbelépéssel lehet megmenekülni a lélegeztetőtől. Ideje lenne már kikukkantani A kósermédia medréből.
30/30 anonim válasza:
29. Nem, egyálatlán nem gondolom így. Ha érdekel egészségügyi okok miatt nem ajánlott egyik oltás felvétele se nálam, így nekem maradt a higéniai dolgok betartása, maszk, vitaminok védekezési eszközként. És eddig bevált, még nem kaptam el. Ha érdek azt se értem, miért zárnak mindent külföldön az omicron miatt, ha az enyhébb és eddig nem is igazán okozott halált. (Eddig mindenhol ezt mondják) Nyilván mindenki szívesebben kapná el ennek a sz.rnak az enyhébb változatát és lenne védett ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!