Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mindhárom covid oltást megkapt...

Mindhárom covid oltást megkaptam akkor miért kell maszkot hordanom, miért zaklat a hatalom ezzel a *** maszkkal?

Figyelt kérdés

2021. nov. 1. 17:48
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%
Mert az oltott ember is ugyanúgy fertőz, elkaphatja, továbbadhatja, megbetegedhet stb. Örülök, hogy egyre több embernek kezd leesni az "oltás működik"-"mégsem működik" ellentmondás.
2021. nov. 1. 17:52
 2/30 anonim ***** válasza:
29%

nem a hatalom zaklat

Amig nincs mindenki hullaegyszerre beoltva es kb x even keresztul, addig kelleni fog.

Vagy inkabb azt kerdezd, miert olyan igenytelenek az emberek, hogy belekohognek mas arcaba, hohy nem.kepesek a konyokhajlatukba kohogni, tusszenteni vagy a "hatalmat" kerdezd miert szorulnak ra emberek, arra hogy betegen bejarjanak dolgozni,kulonben kirugjak oket vagy nem kapnak fizetest. Vagy hogy miert nem tezsik kotelezove az oltast es akkor megoldodna a te maszkolasi problemad is.

2021. nov. 1. 17:54
 3/30 anonim ***** válasza:
81%

Kevés a 3 komám!4.jön hamarosan vagy oltatlannak fogsz számítani XD

Üdv a valóságban

2021. nov. 1. 17:55
 4/30 A kérdező kommentje:

A hatalom zaklat mert rákényszerít hogy maszkot horjak mától megint különben büntetnek.

Büntessék aki nem oltatja be magát

2021. nov. 1. 17:57
 5/30 anonim ***** válasza:
93%
#3 én is ugyanezt akartam írni, lesz itt még harmincnyolcadik oltás is.
2021. nov. 1. 17:58
 6/30 A kérdező kommentje:
Én ha kell minden nap beoltatom magam ha nem kell megfulladnom a **** maszk miatt
2021. nov. 1. 17:58
 7/30 anonim ***** válasza:
87%
Az oltott is ugyanúgy elkaphatja és megbetegedhet a koronavírussal.
2021. nov. 1. 17:59
 8/30 anonim ***** válasza:
82%

Hiába mondjatok nem érti XD

Nemsokára leesik neki hogy jól át lett baxva akárcsak a többi sorstársa

2021. nov. 1. 18:01
 9/30 anonim ***** válasza:
79%

Miért nem tudod megérteni, hogy azért, mert oltott vagy, te is elkaphatod és terjesztheted? Csak lehet, hogy te speciel meg sem fogod érezni, de attól még megfertőzhetsz mást, aki igen.

Egyébként az FFP2-es maszk kevésbé fullasztó, jobban lehet benne lélegezni valahogy.

Ez a "Büntessék aki nem oltatja be magát" egyfelől nem túl szép, mert nem mindenki azért nem oltatja be magát, mert ez az úri passziója, másfelől elvileg őket is büntetik, diszkriminálják, hisz van védettségi igazolás, és a te hozzászólásodból is kiderül, hogy van társadalmi megkülönböztetés is.

2021. nov. 1. 18:26
 10/30 anonim ***** válasza:
38%

Ki a francot érdekel, hogy én is fertőzhetek oltottan? Aki nem akarja elkapni, vagy kevéssel akarja megúszni, az szintén oltassa be magát, vagy hordjon ő maszkot. Miért már megint az értelmesebbnek kell a kezét fognia a zebrán a sok dedósnak, meg oltásellenesnek? A koronavírus évtizedekig itt lesz, 20 évig maszkban akartok mászkálni?

Influenzával is fertőzhetek, meg még vagy 10 nyavalyával. Mind a 11 ellen van oltás (némelyik kötelező is) és senki nem hord ezek miatt maszkot pont ezért.

2021. nov. 1. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!