Jó sós tepertyű, és kenyer, jó másnaposágra, másnapos szervezetnek, gyomornak?
Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 06:02
1/15 anonim válasza:
Túl sok só az amúgy is dehidratált szervezetnek aligha. Zsír pedig a májnak biztosan nem, csak pluszban terheli, miközben még az alkohol okozta károkat sem hozta rendbe.
3/15 anonim válasza:
A szervezetnek nem jó, de ha szereted és bezabálsz belőle, akkor jól fog esni.
Nem is tudom, hogy jutott eszedbe, hogy a tömény zsír, só, és a szénhidrátnak a legszarabb fajtája jót tehet... ennyi ésszel sajnálatos, hogy adnak neked alkoholt.
4/15 A kérdező kommentje:
Csak ez van itthon, meg paradicsom
2021. okt. 30. 06:27
5/15 anonim válasza:
...és gondolom kocsival is 6-8 óra a legközelebbi bolt.
Te nem másnapos vagy, hanem alapból lusta.
6/15 A kérdező kommentje:
Nemtudom, nagyon rossul vagyok!
2021. okt. 30. 06:29
7/15 A kérdező kommentje:
Kompér is van itthon!
2021. okt. 30. 07:07
8/15 anonim válasza:
Főtt krumpli só nélkul. Ez segít egy kicsit. Egyébként másnaposságra a leves a legjobb, bármilyen meleg leves, akár zacskós is. Sok dolgot kipróbáltam már a gyümölcslétől kezdve a tejen és a "kutyaharapást szőrével"-módszeren át a paradicsomléig. Nem használtak. De egy sima zacskos leves es nemi alvas sokkal hamarabb meggyógyított.
9/15 anonim válasza:
Főzd meg a krumplit. Egy pici sot tehetsz a vízbe, de a kész krumplira ne. Szépen, lassan edd meg. Esetleg főzz teát is, azt igyál hozza meg utana. Es fekudj le, ha nem is alszol el, de vízszintesben pihentesd magad.
10/15 anonim válasza:
Sok folyadék a lényeg mert az alkohol dehidratál. Ez lehet víz is. Mellé valami nem túl zsíros ételt ahigy írták előttem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!