Más is képes felébredni az álmából ha akar?
Figyelt kérdés
Hogyan alakult ki, kb hány éves korodban és hol tudok olvasni pont erről a részről a tudatos álomnak? Mert mindent írnak de erről pont nem. 🤷♀️2021. okt. 27. 07:40
1/4 anonim válasza:
Gyakran vannak rémálmaim, így ha észreveszem, kilépek az álomból és felébresztem magam ha valami nagyon kellemetlen, csak nem mindig veszem észre.
2/4 anonim válasza:
Igen. Nem caak felébredni tudok, de a rémálmot át is tudom alakítani normál álommá.
3/4 anonim válasza:
Bocsi, 2-es vagyok, véletlenül rányomtam a küldésre. Úgy alakult ki nálam, hogy egyszer 5-6 évesene rémálmom volt. Azt álmodtam, hogy boszil üldöznek. Annyira féltem, hogy utána csak úgy tudtam elaludni, hogy kitaláltam mit akarol álmodni. Elképzeltem magamnak. Aztán egy idő után azok a fantázia sztorik lettek az álmaim is. Aztán szép lassan, ha elkalandoztak az álmok olyan irányba ahová nem akartam akkor tudatosan tudtam őket nekem tetszőre alakítani.
Nem olvastam sehol sem utána, csak így alakult.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is az megy csak ami az elsőnek. És csak úgy simán kialakult a képesség.
2021. okt. 27. 08:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!