Miért van ez, hogy egész nap dög fáradt vagyok, volt hogy a melohelyen elaludtam, de mikor itt az este és aludni kéne, nem tudok?
Figyelt kérdés
Nem értem. Egesz nap mindig annyira fáradt vagyok.. 4kor mikor hazaerek akkor a legrosszabb. Ha nem allok ellen a kisertesnek es alszok 1 oracskat, ugy erzem kialudtam magam es ejjel akar reggelig nem alszok... De ha nem alszok délután , átlendülök a holtponton es olyan este 7re ugy felebredek, hogy nem vagyok álmos es fent vagyok 1-2ig is akar. Aztan masnap megint az ördögi korforgas, nappal majd el alszok, este semmi. Ha alszok délután, ha nem, estere ugy felebredek, hogy kimegy az alom a szemembol es kezdodik a tobb órás forgolodas/masnap napkozben 3 kave és iroasztal elotti elalvas a fáradtságtól2021. okt. 11. 23:42
1/4 anonim válasza:
Dettó ezt volt nálam is. Most 30 felé kezd javulni a helyzet
2/4 A kérdező kommentje:
Szuper, addig még van 7 ev😂 gaz.. Volt, hogy a fonok rázott fel es mondta, hogy huzzak haza aludni... Hazaertem, na mondom direkt nem alszok delutan, hogy este bekábuljak. Aha... Allva majdnem elaludtam mosogatás kozbe, de ejjel 2kor még pislogtam mert ugy ereztem, kialudtam magam. Pedig nem is aludtam 🤣
2021. okt. 11. 23:52
4/4 anonim válasza:
Fű, nálam is ez van, utálom. 5 körül kelek, legkésőbb 10 körül ágyban vagyok, de alig veszem rá magam az alvásra. Általában 11-re sikerül. 14-16 óra között kakukk vagyok, eltervezem, hogy korán szundi, hogy kialudjam magam, oszt nyolckor meg futkosok a lakásban mint a ringlispil.
Jó ez nem olyan vészes, de ahhoz képest, hogy reggel meg délután milyen fáradt vagyok, elég rossz, hogy este meg majdnem erőszakot kell vennem magamon, hogy le tudjak feküdni egyáltalán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!