Hogyan könnyítsek végre magamon ha 4 napja nem tudok kakilni?
Figyelt kérdés
Eljöttünk pár napra kikapcsolódni 4-esben az én parommal, legjobb barátnőmmel és az ő parjával. Egyszerűen mióta itt vagyunk nem tudok nagyvécétni, pedig már megpukkadok lassan.
Nem tudom miért nem megy, próbáltam már a szobánkban, lent a fürdőkomplexumban, egy vendéglatóhely illemhelyén, egyszerűen nem jön semmi. Közbe meg fáj a hasam egyfolyt. meg szélgörcseim vannak. Borzasztó. 😓 Ez már székrekedés?
2021. okt. 3. 13:15
1/8 anonim válasza:
Az bizony, egy hashajtó megoldaná a helyzetet.
3/8 anonim válasza:
Meg kell enni egy full zacskó aszalt szilvát :)
4/8 anonim válasza:
Ezt már alulról kell lazítani. Tehát glicerin kúp.
5/8 anonim válasza:
Beszéld itt ki magadból, attól megkönnyebbülsz.
Fürdőkomplexumban nekem se menne, sőt valószínűleg valamelyik úszómester vagy a többi vendég meg is verne, ha próbálkozom.
7/8 anonim válasza:
Szia! Átérzem, nekem ma lett volna a 4. nap, már nagyon ideges voltam mi lesz ha holnap se fog sikerülni, már olyanokra gondoltam hogy becsavarodik a belem stb :D aztán ma vettünk Laevolac szirupot, megittam hígítás nélkül 20ml-t, nem kellett 1 óra már mentem is, igaz olyan híg volt mint a víz de legalább kijött, még utána párszor elmentem wc-re. Próbáltam már mindent hiába ittam sok vizet, ettem zabkását stb semmi nem volt hatásos. De ez tényleg bevált és csak 900 ft gyógyszertárban.
8/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére sikerült nekem is, igaz hogy csak a hashajtó segített rajtam és majdnem bekakiltam a hatásától... Köszi 7-es a válaszod ettől függetlenül a jövőre nézve ezt megjegyzem. :)
2021. okt. 6. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!