Párom nem tud idegen helyen nagy wc-zni. Hogyan teremtsek neki nyugis, ideális "körülményeket" hogy könnyítsen magán? Már 3 napja anyáméknál vagyunk, de maradunk januárig.. Ma már alig evett. Hogy ne kelljen annyira wc-znie.
Figyelt kérdés
Szinte csak ezen stresszel, ami eléggé megnehezíti a karácsonyunkat....2017. dec. 25. 13:27
1/17 anonim válasza:
Ne izgulj, ahol van bevétel, ott lesz kiadás is.
2/17 anonim válasza:
rakjál illatgyertyákat a vécébe, hogy meghitt legyen a hangulat, a család pedig kórusban énekeljen gregorián énekeket a vécéajtó előtt :D viccen kívül: felnőtt embernek ezen már nem kéne stresszelnie, szerintem párszor el kellene beszélgetnie egy pszichológussal, miért van. lehet, hogy gyerekkorában valahol beszart és megszégyenítették emiatt, de ez feloldható benne.
4/17 anonim válasza:
Le fognak hurrogni, de megkérném a családot, hogy menjen el mindenki egy órácskára sétálni, isteni szép az idő, ő meg hagyjátok egyedül alkotni. És ettől hátha a görcs is kiáll belőle, és holnap menni fog magától is.
5/17 anonim válasza:
Fogd a kezet kozben, vagy menjen mindenki ki a hazbol, ha panel lakas akkor ertelemszeruen az epuletet kell kiuriteni. Miutan vegzett vastapsoljatok meg.
6/17 anonim válasza:
Majd kijön... nehogy már egy felnőtt embernek ez gondot okozzon. :D
Egyébként sokkal rosszabb lesz, ha majd összefossa magát.
7/17 anonim válasza:
4-es, el ne költözzenek, mert egy FELNŐTT ember képtelen szarni?!
8/17 anonim válasza:
Barátnőm közös nyaraláson megkért minket(lányok mentünk együtt-baratnők), hogy sétáljunk egyet ilyenkor. Minden nap tettünk egy rövid sétát, ő egyedül nyugodtan megoldotta. Ennyi. Nem hiszem, hogy ez akkora áldozat lett volna. Sok ember nem tud idegen helyen.
9/17 A kérdező kommentje:
Erről lehet vitatkozni....de akkor se megy neki.
Nem tudom, hogy a szüleim hogy fogadnák v megértenék-e...
Gondoltam mi mennénk el a közeli erdőbe egy kirándulásra...hátha ott...a természetbe.... De ezt meg neki hogy mondjam meg....vagy mivel a fenti fürdőszoba csak a miénk..arra gondoltam bemegyek vele... beszélgetünk..hátha elfelejti h többen vagyunk itt.
2017. dec. 25. 21:38
10/17 anonim válasza:
De mit kell ezen görcsölni? Egyszerűen nem értem, hallottam már erről, ha egyszer már annyira kell, el nem hiszem, hogy nem jön ki, akár a szoba közepén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!