Miért kezdek este (nagyjából 20 órától) aktív lenni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 07:24
1/3 anonymousreview60 válasza:
Eltolódott a bioritmusod. Ennek az oka lehet stressz, gyógyszer, drog vagy csinálsz valami edzést ami felpörget.
Hogyan néz ki egy napod?
2/3 anonim válasza:
Nekem is hasonló bajom van.
5.20-kor kelek.
Délután 3-5 körül jön egy hullafáradtság, de nyilván nem pihenek, hogy tudjak este aludni. 3 körül iszom egy laza kávét, ami sokat nem segít, csak ilyen délutáni rituálé.
Viszont 8-9 körül, amikor már nem lenne annyira korai a fekvés, annyira kinyílik a csipám, hogy tíz körül már alig bírok elaludni. (Akkor is, ha délután nem kávézom.)
Jó lenne tudni miért van ez, mert reggelente meg hulla vagyok, de kelni meg kell.
3/3 anonim válasza:
Bagolytípusúak vagytok, mint én. Sajnos a pacsirták sanyargatnak minket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!