17 éves lány vagyok. Amióta középsuliba járok, teljesen tönkrementem. Többi lent?
Amikor még 8.-os voltam, teljesen energikus voltam, nem érdekelt mások véleménye, boldog voltam, nem éreztem ennyire rosszul magam, nem voltam ennyire lusta és rosszkedvű egész nap.
Amikor elindult a középsuli, megismerkedtem egy fiúval, aki egy év után megcsalt. Ekkor voltam másodikos. Ettől a pillanattól kezdve elkezdem nagyon cigizni, inni, 1x füveztem is (soha többet a büdös életbe, mert a barátom azt mondta herbált kaptunk, és mindenki meg akart halni tőle), mindent csináltam, teljesen magam alatt voltam.
Na és ettől a pillanattól kezdve kialakult nálam a pánikbetegség, a szociális szorongás, agrofóbia, deperszonalizáció / derealizáció, minden.
Régen mindig sportoltam, most arra sincs erőm, rossz kedvű vagyok teljesen. Mit tehetnék? Új életet akarok kezdeni, de nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!