Nagyon zavar a magasságom. Novemberben leszek 17 éves, lány vagyok. Le lehet lassítani a növést vagy teljesen megállítani?
"és hogy túl fogom őt nőlni. "
Először is egy olyan beszédtechnika tanárt és nyelvtankönyvet ajánlanék, ahol megtanítanak téged rendesen beszélni.
Kétszer, következetesen leírni azt 17 éves majdnem kész nőnek és így beszélni, hogy NŐLNI, az eléggé nagy gáz és szégyen..
Ne akard még ezzel is felhívni magadra a figyelmet, elég nagy gáz, hogy már most egy langaléta zsiráf vagy..
1. válaszolónak: 1 és fél éve nagyon jól megvagyunk a barátommal, tökéletes, csak ez az egy apró hiba van. Remélhetőleg ő is meg én is elfogadjuk. :)
3. válaszolónak: mindenki hibázik, sajnálom ha megsértettem ezzel az egy hibás szóval a lelkedet, ...gondoltam hogy lesz legalább 1 negatív kommentelő
4. válaszoló: Remélem igazad van és így lesz. :)
Nem fogsz már sokat nőni, de lehetséges, hogy egyáltalán nem, mert kb ebben a korban megáll nők esetében a növés, a barátod viszont még 1-2 centit nőhet. Így valószínűleg nem fogod tülnőni.
Viszont sajnos nem jó, ha ez annyira zavarja a barátodat, mert árt az önértékelésének. Úgy értsd, hogy nem a magasságotok a probléma, hanem az, hogy ez zavarja. Ezt tényleg el kell fogadnotok, hogy a későbbiekben ne legyen ebből konfliktus.
Azzal tudsz neki segíteni, hogy dicséred a pozitív tulajdonságait, és nem mutatsz sajnálatot a magassága miatt (ez vissza fele sülne el, ráerősítene, arra az egyébként tévhitére, hogy a magasság itt a probléma). Ha férfibak érzi magát, akkor nem lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!