Giga székrekedést hogy orvosoljak? Nagy a baj szerintem.
Figyelt kérdés
Sajnos idegen helyen nem megy a nagydolog ilyenkor mikor többekkel nyaralok. Nagyon feszít már a hasam viszont csak a gázok távoznak belőlem egész nap, ráadásul a menstruációm is megjött közben.
Legyen szíves segítsen aki tud és volt már ilyen helyzetben.
9-es vagyok.Elszívtam egy cigit,és gondolkoztam.Szóbabikarbónát szinte minden boltban lehet kapni.Nekem egy hasi sérvem van ami azt jelenti,hogy egyszer rosszúl száltam ki a fürdőkádból,és a hasfalam megszakadt belül,és a bélrendszernek egy kisebb része a hasfal,és a hámréteg közzé került.(rutin műtét lenne,csak én félek,mert sosem volt altatásos műtétem) lényeg a lényeg,amikor úgy éreztem,hogy szükséges,akkor szóbakikarbónát vettem be,egy csapott evőkanállal,és vagy ásványvizet iszok rá,vagy narancs üdítőt.Amikor elkezdek büfögni,és érzem,hogy a hasam is motyorog,utána hamarosan wc-re kell mennem.Ennyi javaslatot tudtam adni.A szódabikarbóna elégé sós,ne ízlelgesd,csak beveszed,és üdítőt rá-
2021. aug. 15. 17:44
12/31 anonymousreview60 válasza:
"Neked pedig azt hogy belém rúgtál." Szívesen máskor is. Ha tudod, hogy ilyen bajod van, akkor miért nincs már kialakult rutinod? Egyébként ez nem tud más lenni, mint pszichikai gátlás, amivel kezdeni kell valamit.
Gyógyszertárban lehet kapni irrigátort. Beöntesz vizet, és kijön, aminek kell.
2021. aug. 15. 18:08
13/31 anonim válasza:
12-esnek igaza van,én a 9-es vagyok.Sajnálom a helyzetedet kérdező,de tényleg igaza van a 12-esnek.
2021. aug. 15. 18:31
14/31 anonim válasza:
Minél előbb be kéne venned valami hashajtót. Ha nincs nálatok, akkor holnap már tudsz venni patikában, biztos van a közelben valahol.
2021. aug. 15. 18:48
15/31 anonim válasza:
14-es válaszoló,ez így van,csak akkor már 5 napja nem ürített székletet.Kemény lesz kinyomnia a kérdezőnek.Amúgy én két dolgon gondolkodom.
ELSŐ: Lehet,hogy kitalált kérdés.
MÁSODIK: Miért nem írt hamarabb...
PLUSZ:Nem tudjuk a NEMÉT sem az ÉLETKORÁT,lehet most jót nevet rajtunk...
2021. aug. 15. 18:55
16/31 A kérdező kommentje:
Válaszolok szivesen.
Azért nem irtam hamarabb, mert azt hittem megoldódik magatól. Nem így lett.
Mivel tudtommal csak mi nők menstruálunk, így nyilván nem lehetek férfi. 24 éves vagyok.
2021. aug. 15. 18:58
17/31 anonim válasza:
Még egy szavazat az aszalt szilvára, legalább 5-6 szem, utána sok víz. De mivel régóta bent van, a vége kemény lehet, használj glicerines kúpot vagy beöntést, ha holnap reggelig nem sikerül. Ezek miatt patikába kell menned. Ha nagyon szeretnéd ma, akkor igyál meg két erős kávét sok vízzel, jó melegen-mondjuk aludni nem fogsz tudni-mikor érzed, hogy a hasad már kavarog, a WC-ben szappanból faragj kúpot, helyezd fel jó mélyre, és amikor már nagyon érzed, hogy kell, akkor hajrá. A többieket küldd el megnézni a naplementét meg a hullócsillagokat.
2021. aug. 15. 19:02
18/31 anonymousreview60 válasza:
Lehettél volna transz férfi.
Mindenképpen kemény lesz a széklet kib@szottul, de ez van. Fájni fog közepesen. Horribile diktu, ha a szálláson a WC és a zuhany egy helyiségben van, akkor le kell venni a zuhanyrózsát a cső végéről és azzal benyomni a vizet, és átmenni/átülni a WC-re.
Ha nem iszol eleget, és nem eszel elég rostot, az sem segít a székrekedés megelőzésében.
Jobbulást kívánok, de azért még egyszer beléd rúgok te idióta: Azt nem tudhattuk, hogy cisz nő vagy, csak azt, hogy hülye. Bammeg, nekem meg epekövem van. Nem zabálok egyezerre meg egy csülköt és mindig viszek magammal No-SPA-t és dipankrint. Húzd el a p|csádat pszichológushoz ősszel (vagy hamarabb), han em akarsz így járni: [link]
2021. aug. 15. 19:08
19/31 anonim válasza:
Írd meg, hogy sikerült e, drukkolunk! Aki még ezen a problémán gúnyolódik, és nem képes támogató hozzászólást írni, annak kívánom, hogy tapasztaljon meg egy 2x ilyen durva székrekedést, vagy sz.rjon sünt.
2021. aug. 15. 19:50
20/31 anonim válasza:
Kérdező,ha igaz lenne amit kérdeztél,akkor nem a gép előtt ülnél.
23-as én adtam neki jó tanácsot,de mindet lepontozta azonnal amikor kiírtam,hogy "Lehet,hogy kitaláció."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!