Székrekedésre gyors, hatásos módszere valakinek? Nagyon sos lenne.
Délután fotózasom lesz egy stúdióban, ezzel csak az a baj, hogy a fehérneműs alakom kell hozzá, melltartóra kell vetkőznöm.
Két-három napja nem tudok produkálni, illetve fel is vagyok fújodva ennek következtében, ami félek, hogy visszaköszönne a képeken is. Espumisan nem sokat használt sajnos.
Az utóbbi van inkább. Tehát érzem hogy kéne kakálnom de csak szelek távoznak.
Igazából egyik sincs nekem itthon, tehát patikába mindenképp le kéne mennem.
Megsértheted, igen. Ahogy Avaly írja. Sőt , a klóros kitudjamilyen minőségű víz inkább ne kerüljön oda.
3, kérlek ne adj olyan választ ami bajt okozhat a másiknak, csakis arra való eszközöket javasolj , amik biztosan nem.
“Zuhannyal NEHOGY! Simán felszakíthatja a bélfalat, ha kicsit is erősebben jön a vízsugár!”
1: nem feldugni kell, de akár azt is [link]
2: a vízvezeték fogyasztói oldali üzemi nyomása szabályozott: nálunk pl 3,2 bar a max, ez semmilyen sérülést nem fog okozni, mert nem akkora a nyomás
“ Megsértheted, igen. Ahogy Avaly írja. Sőt , a klóros kitudjamilyen minőségű víz inkább ne kerüljön oda.”
Ivóvíz minőség van a csapban, de ha te nem szoktál inni, meg mosakodni, akkor nem tudhatod
De ha elolvasod újra sehol nem írtam, hogy dugja fel magának a zuhanyt, mivel felesleges, az enyhe nyomás az ánuszon reflexszerűen hozza az erősebb székelési ingert.
Víz meg annyi megy be, mint egy alapos mosakodásnál
Így már más , a só természetes fertőtlenítő, és az eszköz is megfelelő, de ahogy először írtad, nem volt se egyértelmű, se szakszerű.
Magyarországon helyenként változó a vízminőség, van ahol ihatatlan , mégis ivóvíznek nevezik. Van nálunk sokszor olyan ,hogy egy pohár víz kiengedése olyan szaggal jár,mintha klórral mostam volna fel. Forralás,
/ c-vitaminos rendbetétel után fogyasztható , amúgy anélkül rendkívül egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!