Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rendszeresen 20 órákat alszok....

Rendszeresen 20 órákat alszok. Ez "normális"?

Figyelt kérdés

10 hónapja dolgozok 12 órában. 1 nappal, 1 éjszaka, 2 nap szabad. A nappalos műszak előtt sose tudom kipihenni magam, mert 4-kor kelek és nem tudok 8-9kor már aludni. Szóval olyankor kb 4 orat alszok, hulla vagyok egész nap. Este lefekszek 11 körül reggel 8-9 óra alvas utan kipihenten ébredek. De utána megyek éjszakára és muszak végére már készen szoktam lenni. Hazajovok, elalszok valamikor délelőtt, ami utan este ugyan felkelek magamtol, de akkor meg mar nem latom értelmét ebren lenni így alszok még reggelig és utana egesz nap olyan vagyok, mint a mosott kaki, kepes vagyok emiatt még visszafeküdni. Korábban ez nem ilyen volt. Nappalos muszak utan kihúztam jó sokaig, lefekudtem éjjel 2-3 körül, aludtam masnap delutan 1-2-ig, siman birtam az ejszakat, utana lefekudtem egyből, legkesobb delutan magamhoz tértem, de most mar ha itthon vagyok allandoan csak aludnek es az jar a fejembem, hogy aludnom kell, amikor csak tudok. Ez normális lehet ilyen munkabeosztas mellett vagy valami bajom van? Nagyon megvagyok mar ijedve.

22/L

2021. aug. 12. 05:45
 1/3 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem terhes vagy.
2021. aug. 12. 05:53
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem normális az amit csinálsz, 12 órázgatni 22 évesen nem tudom miért kell. Eddig tartott a tűréshatár, a szervezeted most kattant be.
2021. aug. 12. 06:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Nappalos után másnap 11-ig aludj, akkor simán megy az éjszakás. Az éjszakás után (rögtön) kb 5-6 órát aludj.
2021. aug. 12. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!