Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az új vonaton (piros színű)...

Az új vonaton (piros színű) mikor lehet elmenni kakálni?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy egyik barátnőm akivel utazni fogunk (nemsoká szállunk fel) azt mondta hogy mikor megállunk egy állomason akkor nem szabad mert hogy a sínekre megy a cucc. Ez igaz?

Az a baj hogy hosszú az út, több órás és sűrűn állunk meg, sok a megálló. Én pedig reggel óta talpon vagyok és már nagyon kellene kakálnom.

Meg nem tudom hogy mennyire hallatszik ki az utastérbe hogy mit csinálok?

Nézzétek el, ritkan vonatozunk, nem ismerem ezeket a dolgokat.

Köszi <3 (L/19)

2021. aug. 8. 19:22
 1/6 anonim válasza:
61%

Az szerintem a régi vonat amire az vonatkozik amit a barátnőd mondott neked. :D Ezeken a Stadler vagy dízel vonatokon nincs ilyen szabály. Menj el nyugodtan vécére. :)

A szag az lehet érződni fog, a hangok meg tőled függenek. :DD

2021. aug. 8. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Barmikor, ezek mar tartalyosak, a vegallomason szoktak kiszippantani a cuccost, lattam mar parszor.

Azt nem tudom, hogy mennyire hallatszodik ki, hogy mi tortenik bent, de ha muszaj, akkor muszaj, ez van.

2021. aug. 8. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha menet közben zavarod a barna macit a csészébe akkor nem fog kihallatszani!

Igen, vannak olyan kocsik amikből alul kijön a cucc, azokat tényleg csak állomások között illikhasználni.

Így látatlanban nem tujuk megmondani hogy milyen kocsi

Az oldaláról le tudod írni azt a sok számot?

2021. aug. 8. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
A nyílt pályán is a sínekre ment anno, nemcsak az állomáson.
2021. aug. 8. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Mi van, már nem a buszon problémázol? :D Eddig folyamatosan ott akartad összef...ni magad.
2021. aug. 9. 15:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Milyen hangja van amikor csinálod? Vagy mire gondolsz? Én nem szoktam ordibálni, miközben tojok. Kicsusszanni meg hangtalanul szokott általában. Ha a fingásra gondolsz, az nem hallatszik.

Tojni meg akkor lehet elmenni, amikor kell. Vagy te közben nézegeted hogy megy vagy áll a vonat? Ha közben megáll, miközben a wc-n ülsz, akkor addig visszatartod? Ugyanoda kerül a végtermék akkor is ha megy, akkor is ha áll a vonat. Én nem csinálnék ebből problémát.

2022. máj. 21. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!