Szólhatok, jelezhetem a kalauznak, ha a vonaton nincs wc papír?
Vécére kell mennem de észleltem hogy nincs wc papír bent. Nálam pedig szintén nincs, se annyi pzs, amennyi kellene. IC a vonat.
(24N)
Szolhatsz, de valoszinuleg nem fog foglalkozni a temaval :D
Nyugodtan kerj valakitol zsepit, tolem is kertek mar vonaton, en is kertem mar, ezzel szerintem tobbre mesz, nem fognak megenni :)
Hivatalosan annyit tud csinálni a kaller kolléga, hogy megállíttatja a vonatot egy állomáson ahol van mosdó.
Ha ott sincs megfelelő segédanyag a dolgoz elvégzéséhez akkor sakk-matt.
Nálam férfiként is van utazós popsitörlős csomag a táskában, meg 2 csomag pzs. Amihez ez nem elég ahhoz már orvos kell.!
Ma, Zeg-Bp, szintén IC, a kalauz már a felmondást fontolgatta...
Két napig nem lehetett hely- és pótjegyet venni, se neten, se pénztárban (volt egy bácsi, aki szombaton és vasárnap is bejött jegyet venni faluról, nem sikerült neki). Ma a vonaton vehettünk, 500 ft bünti mellett. Csakhogy ma se működött semmi, jegyet se tudott ellenőrizni.
WC papír? Levegő sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!