Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy hutsem le magam a vonaton...

Hogy hutsem le magam a vonaton? Sos

Figyelt kérdés

Holnap lesz egy ket oras vonatutam,es nem lesz legkondi..De nagyon nem birom a meleget,foleg buszon vonaton ha befulled a levego, hamar megfajdul a fejem szedelgek rosszul erzem magam. Mit lehet tenni hogy lehutsem magam? Sok folyadek nyilvan,meg kinyitom az ablakot ha lehet es minnel lengebben oltozok fel.. Ezen kivul mit lehet meg tenni,ami segithet? :)

19/L

2015. júl. 22. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem segít a csuklómra vagy a homlokomra helyezett vizes ruhás borogatás. de szerintem az is jó, ha kimész néha a mosdóba és hideg vizet engedsz a csuklódon az ütőereidre, esetleg kicsit fröcskölheted a lábad és a többi testrészed is.
2015. júl. 22. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem teljesen hideg vizes ruha darabot tegyél a tarkódra , mentolos rágó, mentás lóbalzsam menta tea segít .
2015. júl. 22. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Vizes ruha.
2015. júl. 22. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!