Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Valószínű romlott volt az...

Valószínű romlott volt az étel, amit ettem, mikor múlik el a hasgörcs?

Figyelt kérdés

Munkahelyen vagyok, tavaly ugyan így görcs miatt vitt el a mentő a vesém miatt... Még egyszer nem akarok ilyen miatt kiesni.

Ide kapunk az önkormányzattól ingyen ételt, eddig nem volt rá panasz, gondoltam egyszer kipróbálom én is, hát soha többet. :(

A hasam görcsöl nagyon, talán egy ici-picit szédülök.

2021. júl. 31. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy romlott volt, egészen biztosan frissen főzik. Ha romlott lett volna, mindenki más is megbetegedett volna. Amúgy mi volt az?
2021. júl. 31. 13:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom, a többiek alatt a többi boltot, kocsmát stb. értem, velük nem beszéltem még rosszul lettek-e. Nem vagyok hasfájós, szóval egész biztos a kaja miatt van.

Valami tészta-tarhonya féle cucc 2 csoffadt fasirttal. Kis mellékíze volt, de nem vészes.

2021. júl. 31. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha volt mellékíze, minek etted meg?
2021. aug. 1. 13:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten mellékíze, csak ami az olcsóbb kajáknál van. Máshogy nem tudom elmagyarázni. Tehát érződik, hogy ingyenes/összedobták, nem fullos alapanyagból van. De nem volt kifejezetten rossz íze, akkor nyilván nem eszem meg.
2021. aug. 1. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!