Székrekedéssel küzdöm, megoldások!??
Figyelt kérdés
Az utobbi napokban eleg durvan rossz a hasam, eloszor a hetvegen hasmenesem volt, most pedig 3 napja nem tudok kaksizni... Nem tudom az okat, nem szokott ilyen lenni, minden nap vecezem. Menstruaciom se kozelit ugyhogy tanacstalan vagyok... Hasam viszont faj, gorcsol es sokat pukizom.
Tudtok ajanlani valamit ra?
22
2020. okt. 14. 18:55
1/10 anonim válasza:
Nagy kanál étolaj. Undorító és majdnem kifogod hányni, de ne tedd. Az olyan a székrekedésnek, mint egy gránát a fedezéknek. A legsúlyosabb székrekedéseimet mindig ez + 100%-os narancslé kombó zúzta szét. Kicsit "brute force", de megéri. Persze ne rögtön utána menj szenvedni, hanem várj egy kicsit. Nálam egy nap amíg hat, addig többször is dobd be a teáskanál étolajat meg idd a narancsleveket bőséggel + korpáskeksz + levesekből a hajtósabbak.
2/10 anonim válasza:
Nagyobb hasmenés után teljesen normális, ha napokig nem mész, mivel kiürült a teljes bélrendszered, kell idő, míg újra annyi salakanyag felgyűljön, hogy ingered legyen. A bélflórád felborult, az okozhatja a kellemetlen tüneteket. Érdemes lenne valami probiotikumot szedned.
3/10 anonim válasza:
Ne már, épp azt akartam írni mint az elsö, 100%-os narancslé engem is fosat.:D igazából kombinálni kell védögázas szeletelt csirkemell szeletekkel, úgy kivisz mindent.
4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, szerencsere mar megoldodott a gondom idokozben, sikerult kakilnom.
2020. okt. 17. 16:55
6/10 anonim válasza:
Máskor is előfordult vagy ez volt az első alkalom?
7/10 A kérdező kommentje:
Amit leirtam, olyan folyamatbol ez volt az elso igen.
2020. okt. 17. 20:20
9/10 anonim válasza:
Én nálam már sovány vigasz lenne ha szèkrekedèsnél brutálisakat durrogtatnèk gyakran, persze az más ha nagy fájdalmakkal is járna....
10/10 anonim válasza:
A hosszan elnyújtott sunyi fing is nagyon jó szèkrekedèsnèl 😀 de jobb az mikor nincs szèkrekedés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!