Hogy menjek így szilveszterezni?
Mosdó csak lesz ott, ahova mentek...
Nőgyógyásznál voltál a problémáddal? Mert ez nagyon nem oké!
Terveztem inni valamennyit, ha már egyszer egy évben van szilveszter ugye
De akkor inkább hanyagoljam?
Huu, ezzel vigyázz, nekem most is megvan és tavaly is ilyenkor jött meg. Idén csak szűkebb körben ünneplünk, de tavaly óriási bulit csaptunk, én meg elfelejtettem, hogy nem oké a gyógyszer meg a pia. Szóval mondom magamba, nem érdekel, akkor is elmegyek, szóval bevettem dupla adag fájdalomcsillapítót+dupla görcsoldót, biztos, ami biztos, ne rontsa el a bulit. Erre a buli kellős közepén elkezdtem vért hányni, mint kiderült nem csupán a sok pia tett be. Elég későn jöttek rá a dokik is, mert azt hitték sima alkohol "túladagolás". Gyomormosás, de a gyógyszer már felszívódott és az alkohol egy része is:S Majdnem meghaltam.
Egyébként van, akinek simán az alkohol is elmulasztja a görcsöket, fájdalmat, szóval inkább igyál otthon egy kicsit és úgy indulj el a buliba:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!