Hová menjek szilveszterezni?
Figyelt kérdés
Az összes barátom,akikkel közeli kapcsolatban vagyok a pasijuknál/barátnőjüknél töltik a szilvesztert.Diszkóba nem igazán akarok menni...de itthon se szeretnék gubbasztani,ötlet?:)2014. dec. 18. 19:18
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy, milyen nemű és honnan? Én sem tudok semmit, csak érdekel. Hasonló problémától szenvedek.
3/5 A kérdező kommentje:
18/lány/az utazás nem akadály:D
2014. dec. 18. 21:32
4/5 anonim válasza:
Nekem jelenleg sajnos problémás az utazás. Itt egy kérdésem, ha úgy érzed jó lenne ezzel az emberrel egy unalmas program, akkor írj rám, leírhatom két szóban azt a nagy semmit, amit programnak hívok. Tényleg semmi, ne legyenek hamis illúziúid. Ha ezt valaki bevállalja, az csoda lesz. :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__szilveszter-ujev__588..
5/5 anonim válasza:
Akkor házibulit szeretnél? Mert ha nem oda mész, akkor nincs más hely szilveszterkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!