Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az ilyen mandulát ki kell...

Az ilyen mandulát ki kell vetetni?

Figyelt kérdés
Évek óta mandulaköves, mindig kiszedtem fülpiszkálóval. Utóbbi időben rekedek tőle, befulladok. Csúnyán néz ki a két oldali mandula, egyrészt kráteres, de fel is van picit "dagadva", eres a felülete. Némelyik kő után véres marad a füli... De nem fáj, meg semmi, nem hasonlít kinézetre egyáltalán gyulladásra.

2021. júl. 31. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon célszerű lenne!

Olvastam valahol mandula simito műtétről, ahol na nincs gyulladás,akkor elsimítják a felületét, és nem keletkezik kő.

De itthon nem divat, itt inkább kikapják.

Fülorrgégész amúgy elmond mindent és ha ő is úgy látja,felvesz műtétlistára.

2021. júl. 31. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez van, három a szakvéleményt is kertem mindenki azt mondta míg nem okoz rendszeresen lázas megbetegedést addig nem szükséges kivenni
2021. júl. 31. 19:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi, igazából én ki szeretném vetetni ha engedik, mert nagyon sok kellemetlenséget okoz. Másrészt viszont sosem vagyok beteg, illetve amikor utánaolvasok a mandulaműtétnek, hogy mégis milyen lesz, hát enyhén szólva elmegy a kedvem. Nem tudom, melyik rossz a jobb.

Mindegy, megkérdezek majd pár szakembert is. 😅

2021. júl. 31. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Hosszú távon biztos jobb lesz, nem karcolja szét a torkod nap mint nap.

Cserébe csak két hétig lesz nagyon szvr.

2021. júl. 31. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!