Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen természetes hashajtók...

Milyen természetes hashajtók léteznek?

Figyelt kérdés
Szóval én nehezen wc-zek, egy picit meghíztam mostanság és sokat is ülök, ezért ritkán, és olyankor nehezen jön ki, erőlködöm stb. Szerintem egy hashajtó jót tenne, viszont mivel fiatal vagyok, cikinek érezném a helyzetet ha venni kéne, ezért kéne valami alternatív megoldás, ha létezik olyan...

2021. júl. 21. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Szűztea kapszula, de rossz hírem van, ettől fogyni nem fogsz, csak többet kakilni.
2021. júl. 21. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Sok folyadék, rostos dolgok. Szenna levél kapszula, de hosszútávon nem ajánlják, elvileg utána nélküle még lassabb lenne az ürítés. Én két dobozzal használtam el(nem szedtem minden nap), szépen kipucol mindent
2021. júl. 21. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Napi 2-3 liter folyadék, valamint napi 2 evőkanál búzakorpa rendszeresen. Nekem bevált. Próbáld ki.
2021. aug. 6. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hashajtó, de engem "kipucol" a joghurt + magvak kombó. Mióta eszem, jobban vagyok ilyen téren.
2021. aug. 6. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!