Miért jön rám szinte egyik pillanatról a másikra fáradtság délutánonként?
Nem mindig, de már többször is észrevettem, például most is.
Semmi megterhelőt nem csinálok, fizikai munkát meg pláne nem végzek, itthon vagyok. Nehéz kajákat sem eszem. Ma még hőség sincs itt, ahol én lakom. Alszom eleget, 9 órát éjszaka, általában jól is alszom, bár ma felébredtem éjszaka, mert nyitva hagytam az ablakot és zajos volt.
Ilyen délután 3 óra tájékán szokott rámjönni ez a fáradtságérzet. Most is neki akartam volna állni nyelvet tanulni, de érzem, hogy nem tudok koncentrálni, legszívesebben csak ledőlnék.
18 éves vagyok.
És az normális, hogy ennyit alszom? Most nyáron 11-kor szoktam lefeküdni és magamtól 8-kor kelek fel. Fél 8-nál előbb nem nagyon, tehát 9 órákat alszom éjszakánként. Meg még van, hogy délután ledőlök egy olyan fél órára.
Olyan is volt a múltkor, hogy szintén 11 körül feküdtem le, olyan 7 körül felébredtem valamire, aztán visszaaludtam és fél 10-kor keltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!