Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez mi lehetett? Kell aggódnom?

Ez mi lehetett? Kell aggódnom?

Figyelt kérdés

Az éjjel felébredtem, és iszonyúan fájt a fejem a homlok környékén, azt hittem végem van, megmértük a vérnyomásom, 150/90 volt, egy kicsit hányingerem is volt.

Fél-egy óra múlva már jobban voltam, nagy nehezen el tudtam aludni. 2-3 napja alvászavarokkal küzdök, 1-2 órákat tudok aludni. Kicsit nyomottnak érzem magam most is.

2-3 napja a diasztolés értékem 90-95 körül van, azelőtt rendben volt a vérnyomásom.

Sajnos pánikrohamaim is vannak, és gyakran halálfélelmem, mert állandóan feszül a fejem.

Emiatt megy fel valószínűleg a vérnyomásom, amivel majd megyek pszichiáterhez is.

Neurológusnál jártam, ő TeperinEP-et írt fel a fejfájásra, tegnap vettem be az első szemet.

2021. jún. 27. 11:12
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
agydaganat
2021. jún. 27. 15:04
 2/2 Senior Séf ***** válasza:
A pánikroham a felborult bélflórától van, az inszomnia pedig a pánikroham miatti kortizol-túltermeléstől.
2021. jún. 29. 15:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!