Hogyan viseljem el, hogy már 25 leszek?!
Mindjárt itt a 25. szülinapom és borzalmasan érzem magam. Innen már csak lejjebb lesz. Közelebb leszek 30-hoz mint 20-hoz, a bör is már most kezd összeesni, már érzem is sokszor magamon! Kezdek egy ráncos öreg nyanya lenni. Gyakorlatilag most is már egy vénasszony vagyok! Pasiknak sem fogok kelleni! Mind a fiatal husit szeretik.
Adjatok tippeket. Mit csináljak? Hogyan lehet ezt elviselni????!
Pont igy eltem meg en is hogy ez mar a lejto.
Vigyazz a borodre h ne rancosodj, hasznalj fenyvedot, hidratald a bortipusodnak megfeleloen.
Ha lany vagy, a hajfestes es a megfelelo ruhavalasztas csodat tesznek. A masik h senkinek nem kell elmondanod a korod. En 25 korul kezdtem oszulni, total kiegtem rajta.
Örülj nagyon, bonts egy pezsgőt! Komolyan mondom.
53/f
Te vén szaros, te! 😄
Most jobban érzed magad?
Mégis meddig akarsz élni, ha már 30 évesen a temetésedet fogod tervezni?
Nagyon fiatal vagy még. Azért 25 évesen még előtted az élet. Nincs párkapcsolatod? Mindennek megvan a maga ideje. Öreg vagy? Ne hülyéskedj már.
Legjobb kor :D Tartsd magad fitten, sportolj, gyüjts élményeket, táplálkozz egészségesen, figyelj a mentális egészségedre is. Nem tudom nő vagy ffi vagy e. De az fix, hogy még sokminden áll előtted :) élj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!