Mit tegyek, hogy ne viseljen meg a túlságosan sokáig tartó rossz idő?
Állandóan csak esik és/vagy erős szél fúj. Én meg frontérzékeny vagyok (sajnos mind a kettőre,a hidegre is,melegre a rossz génjeimnek köszönhetően),és ez főleg kettős fronthatásnál figyelhető meg.
Esetleg valami tippek,hogy ne legyek állandóan hullafáradt,és több legyen az energiám?
Rendszeres testmozgás. Pl. fitneszteremben vagy konditeremben. Ott világos van, meleg, és a mozgás beindítja a pozitív érzéseket.
Szauna is nagyon jó érzés a hidegben.
Vagy olyan programok, amik függetlenek az időtől. Pl. egy jó könyv olvasása bebújva az ágyadba vagy egy kényelmes fotelbe.
Ha fáj a fejed a frontok alatt, akkor próbálj ki vitaminokat, gyógynövényeket.
Akár ez is segíthet. Nekem a menzis rosszulléteket pl. csökkentette a vas és a c vitamin bevitel a megelőző héten.
Nem vagy vele egyedül.
Üdv a klubban. :/
Rengeteg folyadék és szezonális gyümölcsök.
Csoki mértékkel.(egy snickers vagy egy müzli szelet mindig lapul a táskámban, ha érzem hogy fáj a fejem vagy kezdek fáradni nekem ez segít, hogyne legyek fáradékony és ne fájjon a fejem.
Ha hiszed ha nem próbáld meg, hogy mozogsz kicsit mégha fáradékony és lusti vagy akkor is. Napi 25-30 perc könnyű testmozgás, ha a lehetőségeid korlátozottak akkor keres neten fittnes videokat a lényeg, hogy mozgasd át magad beindítja a "boldogság" hormonok működését. Sokkal jobban fogod érezni magad utánna.
Ez mellet aludj sokat bár ezt nem hiszem hogy eröltetni kéne.
Kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!