Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nyári szünet van, hogyan...

Nyári szünet van, hogyan viseljem el az unalmat? Belehaloook 19/f

Figyelt kérdés
Rettentően depis vagyok iylenkor, nem tudok semmit se csinálni, unatkozok, és teljesen depressziós.. pedig szedek antidepket szorongásra és szorongásoldókat is de azoks e használnak.. Most meg ez a nyári unalom készít ki!
2013. jún. 26. 23:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Nirvana - Come as you Are

Status Quo - Pictures Of Matchstick Men

2013. jún. 26. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
menj el dolgozni
2013. jún. 26. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:

ÉN IS! beleőrülök az unalomba.

19l

2013. jún. 26. 23:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy unatkozó 19 éves fiú, és íme egy unatkozó 19 éves lány. Gyerekek, hajrá! :)
2013. jún. 26. 23:26
 5/10 anonim ***** válasza:

regisztrálj moly.hu-ra és olvass! :)

vannak kihívások, fórumok, ajánlások. a könyvtárakban ilyenkor úgyis több könyvet lehet kivenni, úgy szokás. :)

2013. jún. 26. 23:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát srácok én komolyan el vagyok keseredve.

Én is 19 éves vagyok,de én annyira örülök,hogy végre túl vagyok az érettségin,mert megnyílt előttem a világ.

Elsősorban.

Mi van a barátaiddal? Menjetek focizni,vagy csak találkozzatok ,üljetek be egy kocsmába egy sörre vagy akárhova. Ha otthon vagy nézz meg egy jó filmet, vagy vegyél elő egy könyvet és olvass.. Ha megtalálod a megfelelő könyvet, le sem fogod tudni tenni.

Vagy menj el csajozni, vagy kezdj el gyúrni, vagy keress hobbit. Annyi lehetőség van és olyan fiatalok vagytok még,,éljétek ki magatokat!

2013. jún. 26. 23:28
 7/10 A kérdező kommentje:

utolsó hát jó, én tavaly érettségiztem most fősulin végeztem már 1 hónapja vizsgákkal, szal 1 hónapja bszom a rezet, megnézterm már vagy 10 filmet, mozizok, meg olvasok könyvet de unatkozok és van bennem egy óriási fezsültség amit nem tudok levezetni!!!

néha droghoz nyúlok hogy kieresszem a gőzt!

2013. jún. 26. 23:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor ne drogozz,hanem eddz!

Keress valami sportot,amiben le tudod vezetni a feszültséget és jól érzed magad.

Vagy tölts le vmi játékot,amiben szintén!

2013. jún. 26. 23:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Edz, bulizz, legyél a barátaiddal, vagy esetleg dolgozz. Foglald el magad ahelyett hogy gyógyszereket szednél az unalmad szülte depresszióra, ami ellen aztán igazán csak te magad tudsz szedni. Elég nagy hülye vagy ha a legjobb éveidet amikor fejleszthetnéd magad és még időd is van rá elcseszed azzal hogy végig unatkozol heteket. Egy másik 19/F
2013. jún. 26. 23:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Én régen ezért kezdtem blogot írni, aminek szerencsére sok követője akadt minden kis hülyeségemet leírtam nem is értem mért olvasták az emberek xD Azután chateltem, de miután 10/10 úgy kezdődött, hogy chatszex, elment a kedvem végülis olyan 15-16 éves voltam. Ezek után elkezdtem online játékkal játszani (metin2 mert az magyar) megismertem emberkéket, beszélgettem játszottam elvoltam lekötött. Bár nem olyannak tűnsz, mint akit ezek érdekelnek de hátha. Egyébként drog helyett tényleg sportolnod kéne az jól levezet mindent
2013. jún. 27. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!