Nyári szünet van, hogyan viseljem el az unalmat? Belehaloook 19/f
Nirvana - Come as you Are
Status Quo - Pictures Of Matchstick Men
ÉN IS! beleőrülök az unalomba.
19l
regisztrálj moly.hu-ra és olvass! :)
vannak kihívások, fórumok, ajánlások. a könyvtárakban ilyenkor úgyis több könyvet lehet kivenni, úgy szokás. :)
Hát srácok én komolyan el vagyok keseredve.
Én is 19 éves vagyok,de én annyira örülök,hogy végre túl vagyok az érettségin,mert megnyílt előttem a világ.
Elsősorban.
Mi van a barátaiddal? Menjetek focizni,vagy csak találkozzatok ,üljetek be egy kocsmába egy sörre vagy akárhova. Ha otthon vagy nézz meg egy jó filmet, vagy vegyél elő egy könyvet és olvass.. Ha megtalálod a megfelelő könyvet, le sem fogod tudni tenni.
Vagy menj el csajozni, vagy kezdj el gyúrni, vagy keress hobbit. Annyi lehetőség van és olyan fiatalok vagytok még,,éljétek ki magatokat!
utolsó hát jó, én tavaly érettségiztem most fősulin végeztem már 1 hónapja vizsgákkal, szal 1 hónapja bszom a rezet, megnézterm már vagy 10 filmet, mozizok, meg olvasok könyvet de unatkozok és van bennem egy óriási fezsültség amit nem tudok levezetni!!!
néha droghoz nyúlok hogy kieresszem a gőzt!
Akkor ne drogozz,hanem eddz!
Keress valami sportot,amiben le tudod vezetni a feszültséget és jól érzed magad.
Vagy tölts le vmi játékot,amiben szintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!