Nagyon fáradt vagyok, mert a városban szaladgáltam, és kifáradtam, de holnapra kell tanulni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ilyesmi többször meg szokott esni. Lelkiismeretfurdalásom lenne,ha lefeküdnék aludni,de nincs is erőm tanulni. Ráadásul egy barátommal is kellene MSN-eznem,a héten csak most ér rá...2008. dec. 7. 14:49
1/2 anonim válasza:
hát aludj egy fél óra, órát. állítsd be a z órát. és utána állj neki tanulni. vagy igal egy teát´ülj le egy kicsit aztán már könnyebb is lehet a tanulás.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is próbálj picit pihenni, 1 óra alvás lehet nem elég, én innék mellé 1 kávét is esetleg energiaital..
sok sikert ^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!