Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Igazából boldog vagy?

Igazából boldog vagy?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést, azért tettem fel, mert szerintem fontos az, hogyha boldogok/szomorúak vagyunk megosszuk egymással, ezáltal is hátha valaki megoldásra talál, vagy csak kiírhatja magából a rosszat, vagy épp a jót. Szóval nyugodtan írjatok meg anonim bármit, ha bánt hátha közösen találunk rá megoldást:)

2021. máj. 22. 02:31
A kérdező szavazást indított:
Nagyon boldog vagyok, és minden rendben.
Boldog vagyok, nagyrészt minden rendben.
Semlegesen érzem magam.
Szomorú/letört vagyok.
Nagyon szomorú/elkeseredett vagyok.
27 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A világvége hangulat és bezártság kezdete óta eléggé elhatalmasodott rajtam a depresszióm, szóval nem túl felhőtlen a hangulatom. Vannak napok, amikor csak fekszem és a halálomról álmodozom.
2021. máj. 22. 03:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Nincsenek ismerőseid/barátaid/családtagok akik átsegítenek ezen az időszakon? Vagy nem látod ennek a végét most? Mesélj bátran
2021. máj. 22. 14:36
 3/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
A boldogság mindig csak múlt időben mérhető. A jelen boldogságát mindig beárnyékolják az óhatatlanul becsúszó negatívumok, de amikor visszaemlékezünk életünk egy szép szakaszára, akkor jövünk rá, hogy az volt a legboldogabb időszak.
2021. máj. 23. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most ez nagyon vegyes.

+Jó most, mert: beszélgetek valakivel, aki tök aranyos velem, haladok a céljaim felé, vannak barátaim, van családom, van hol élnem, van mit ennem, van megtakarításom, vannak tárgyaim, kezdek úgy kinézni, ahogy régóta szeretnék.

-Rossz most, mert: koronavírus van, bezártság van, sokat kell tanulnom, lehet hogy van több ki nem vizsgált betegségem, kezdek rájönni, hogy a családom nem a legjobb, óhatatlanul is vannak nagyon nagyon nagyon rossz gondolataim amiknek létezniük sem kellene (bár eddig mindig sikerült elhessegetnem), nincs normális EÜ ellátás (igénybe kellene vennem, de nem lehet most...), kissé kilátástalan a jövőm, nem tudok külön költözni még (anyagiak miatt), kisebb egzisztenciális krízisem van mostanában...

2021. máj. 23. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

durva hogy senki sem nagyon boldog...!

nekem nem volt egy opció

nálam inkább ez van: keserédes érzelmek alkalmanként van egy kis örömöm utána viszont semleges vagy pedig valami nagyon eltudja venni a kedvem...

az a durva amikor már nem is a te történeted miatt keseregsz hanem más története miatt mert vagy letér a jó/helyes útról és olyan dolgokat tesz ami miatt a saját lelkét alázza meg és az önbecsületét dobja el...

2021. máj. 24. 02:03
 6/10 A kérdező kommentje:
#3-mas tapasztlatból mondhatom neked hogy próbáld meg a TB-s eüt is erőltetni, mert lehet több idő meg nem a legjobb mindenesetben, de ha már most megsűrgeted akkor is beljebb leszel vele, mintha várnál még 1-2 hónapot ameddig kapnál időpontot remélem jobban leszel. Egyébként tetszett a leírásod olyan 80%-ban hasonlóan érzem én is magam, csak durván szorongok "nem a korona óta" hanem azelőtt már elkezdődött, és nekem is van egy hipochondriám stb és nem tudom az esetek nagy részében élvezni az életet, amit nem tudom hogy tudnék "meggyógyítani".
2021. máj. 24. 02:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat a #4-esnek címeztem az előzőt.
2021. máj. 24. 02:22
 8/10 A kérdező kommentje:
#5 Átérzem sokszor próbálom ismerőseim/barátaim a jó útra noszogatni, vagy szimplán csak elmondani nekik azt amit én kívűlállóként látok, de ők nem veszik észre több kevesebb sikerrel. Én is azt érzem hogy vannak kiugróan jó pillanatok például mikor barátnőmmel vagyok, vagy haverokkal elmegyünk ide-oda de az agyam hülyeséggyártása sokszor ezt is elrontja, és a semmitől is be tudok szomorodni, ami k*rva idegesítő. Nekem már sokszor a "semleges" is megváltás lenne 1-2 rosszabb napomon.
2021. máj. 24. 02:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Nagyon elvagyok keseredve.

Már így megy vagy 2 éve, szörnyű dolog minden nap átêlni. Nekem kellene változtatni, de nem megy.

2021. okt. 31. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:

8 visszatérve ":D 5 vagyok

a semleges sem az a hu de jó mert olyan mintha lyukas lennél! egy hatalmas üresség érzete van ilyenkor az embernek és ilyenkor az ember nagyon el tudja hagyni magát!

2021. okt. 31. 23:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!