Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Akinek volt már (akut) proszta...

Akinek volt már (akut) prosztatagyulladása! - Meddig kellett szedni a gyulladáscsökkentőket, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Nektek is baromira fájt az ejakuláció?

És már az ondótermelés megekezdődése is?

Vagy az ha egy ideig egy helyben ültetek?

2021. máj. 19. 12:17
 1/4 A kérdező kommentje:
Fontos lenne
2021. máj. 19. 17:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy miért csak szexuális kategóriában válaszolnak.

Vagy soha senki nem gyógyult még ki a prosztatagyulladásból xd

2021. máj. 20. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Röviden tömény szenvedés... Nem annyira jó beszéd téma...

Látogass el egy urológushoz. Államiba nem tudom mennyire kezelik, ezzel nem igazán lehet hónapokat várni. Magánpraxisba jártam... (Ja igen anno sem volt olcsó)

Ezer dolog okozhatja, nekem vesekő gyártotta végül a gondokat.

Urológus majd elmondja mit szedjél és mit nem meg hogyan. Antibiotikum mellé kötelező a probiotikum. Nem opcionális, mert kicsinálja az emésztésedet. (Kinek melyik válik be az egyén függő, nem mindig a drágább a nyerő. Ja és a kicsinált emésztéshez vitaminok is társulnak mert egyben felszívódási gondokat is tud okozni. Teljesen tönkre vágta az emésztésemet. 1 év kellett utána míg azt mondtam hogy na most kb oké, és abba hagyhattam a napi probiotikum, meg minden féle vitamin szedését.) Hónapokig kell ugyanis szedni az antibiát. Váltogatva hogy legyen hatása is. Közben hetente, 2 hetente látogatás az urológián, esetleg masszás... Nem nem olyan vicces, mert csillagokat lehet tőle látni. Nem fogod tudni melyik füleden vedd a levegőt.

El tud múlni de hónapok, még inkább évek kérdése... Ezek után a bőrön (műbőr szintén zenész) való ülést felejtsd el. Bőrfotel, bőr szék, bőr ülés felejtős, meleg vizes áztatás is, jó meleg fürdőzés egy fürdőben is erősen kerülendő. Nem csak most ameddig baj van, hanem forevör. Ha egyszer volt ilyened pikk pakk ki ujjul. Meggyógyulni teljesen? Nekem azt mondták olyan nincs. Tünetmentes lehet max egy életen át... Kb 5 éve volt... Nem múlt el maradéktalanul...

2021. máj. 25. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:
69%
Ebből a betegségből a VILÁGON még senki nem gyógyult ki véglegesen. Gyógyíthatatlan förtelem. Őszintén sajnálom kérdező.
2021. júl. 24. 16:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!